Esta mañá celebrouse na Praza de Abastos de Cambados a degustación
“Degusta Europa”, con receitas típicas de Europa elaboradas con productos
típicos das Rías Baixas. Estas receitas foron elaboradas polo alumnado do
centro de FP de hostalaría Carlos Oroza de Pontevedra.
Os mercados municipais da provincia de Pontevedra son o escenario dunha serie de actividades de degustación de receitas típicas de Europa, elaboradas con produtos das Rías Baixas. A preparación dos pratos corre a cargo do alumnado dos centros de FP de hostalaría Carlos Oroza de Pontevedra e Manuel Antonio de Vigo, que ofrecen aos usuarios dos mercados a posibilidade de probar o Tzatziki grego, o risotto italiano, os Moules au safran de Bélxica e o Fish & Chips británico, entre outros.
A iniciativa “Degusta Europa”, fixo parada hoxe en Cambados, a degustación realizarouse hoxe 10 de maio entre as 11h e as 12h na Praza de Abastos e os pratos foron Linguado Meuniere, Bloodymary, Mexillóns ao azafrán e Vermú galego.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
NON SE PUBLICARÁN COMENTARIOS ANÓNIMOS. SI O COMENTARISTA QUERE PERMANECER NO ANONIMATO, NON SE PUBLICARÁ O NOME.