Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLOG. Sobre todo crítico.
CORES DO SALNÉS É UN BLOG. Sobre todo crítico.
21 de noviembre de 2019
CAMBADOS E O GROVE MANTEÑEN AS SUAS ESTRELLAS MICHELÍN
A cociña galega segue son as súas mesmas once Estrellas Michelin. A gala celebrada este 20 de novembro en Sevilla non deparou ningunha novidade. Nin hai incorporacións a este roteiro de once restaurantes de alta cociña co recoñecemento de Michelin nin Pepe Solla logrou esa segunda insignia que tantas veces prognostican os especialistas gastronómicos. A provincia de Pontevedra mantén as suas cinco Estrella Michelín. Maruja Limón (Vigo), Culler de Pau (O Grove), Yayo Daporta (Cambados) e Pepe Vieira Camiño da Serpe e Casa Solla (Poio) volven ser o punto de encontro dos apaixonados da alta cociña, cinco paradas obrigatorias para aqueles que queiran experimentar novas sensacións nos seus padais. A listaxe de once restaurantes complétano na provincia coruñesa Árbole da Veira (A Coruña), As Garzas (Malpica), Retiro da Costiña (Santa Comba), A Tafona e Casa Marcelo (Santiago de Compostela). Pola súa banda, a provincia de Ourense mantén a súa Estrela Michelín grazas ao bo traballo do restaurante Nova (Ourense).
No hay comentarios:
Publicar un comentario
NON SE PUBLICARÁN COMENTARIOS ANÓNIMOS. SI O COMENTARISTA QUERE PERMANECER NO ANONIMATO, NON SE PUBLICARÁ O NOME.