Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLO
G. Sobre todo crítico.

23 de septiembre de 2016

"GASTROTOUR NOVE" UNHA XIRA POR ESPAÑA DOS COCIÑEIROS DO GRUPO NOVE











A mellor cociña de Galicia sae de viaxe por España con Gastrotour Nove

O Grupo Nove pon en marcha este outono a ruta "Achégache a Galicia, achégache a Nove" para levar a gastronomía galega ás principais cidades do norte de España    

O Grupo Nove, coa colaboración de Turismo de Galicia, vai desenvolver o próximo mes de outubro e comezos de novembro varias accións promocionais, que son continuación das celebradas en Madrid, Barcelona e San Sebastián, e que teñen entre os seus obxectivos reforzar a presenza da marca Galicia e da súa enogastronomía fóra da comunidade autónoma, difundindo unha concepción moderna e contemporánea da cociña galega.  

Nesta ocasión e co lema "Achégache a Galicia, achégache a Nove", a asociación de cociñeiros, que aglutina a un total de 9 estrelas Michelín e 17 soles Repsol, trasladarase a algunhas das cidades da península máis próximas a Galicia, contando cunha moderna unidade móbil (Tráiler) dotada de cociña e zonas de degustación, multimedia e expositiva.  

A primeira visita desta viaxe gastronómica será a Xixón (Asturias) o próximo 3 de outubro continuando nos luns sucesivos nas seguintes cidades; Oviedo  (10), Santander (17), Valladolid (24), Ponferrada (31 outubro), finalizando en Salamanca o 7 de novembro. O obxectivo é achegar a cociña galega ás comunidades de Asturias, Cantabria e  Castela-León, próximas a Galicia, cun amplo público obxectivo e principais emisoras de turismo á nosa comunidade.

En cada cidade celebraranse varias presentacións gratuítas e de entrada libre, no interior da unidade móbil, exaltando a cociña de autor e os produtos galegos, con diálogos entre cociñeiros e participantes, nas que se procederá á degustación guiada dos pratos, en xeral elaborados previamente e deseñados para a ocasión, para dar a coñecer as súas calidades.  

A estas presentacións accederán as persoas que, por iniciativa propia, achéguense á unidade expositiva móbil, en pases para un máximo de 24 persoas, ou aquelas que o consigan participando en diversas propostas a través das redes de Nove.  

En cada cidade tamén se realizarán accións  específicas de prensa, convocando a medios xeneralistas e especializados, ademais da prescriptores, bloggers e plataformas de comunicación relacionadas coa gastronomía en calquera das súas facetas, co fin de que cada acción teña unha difusión masiva.


FONTE- TURISMO DE GALICIA








No hay comentarios:

Publicar un comentario

NON SE PUBLICARÁN COMENTARIOS ANÓNIMOS. SI O COMENTARISTA QUERE PERMANECER NO ANONIMATO, NON SE PUBLICARÁ O NOME.