Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".

2 de julio de 2017

O ALBARIÑO DE CAMBADOS CAMPIÓN DE COPA DE VETERANOS

ANTES DO PARTIDO

DESPOIS DO PARTIDO

ALBARIÑO VETERANOS de Cambados ven de proclamarse campión da Copa de Pontevedra esta tarde nun partido disputado no Campo do Buelo de Moraña ante o 1995 VIAJES INTERRÍAS.

O resultado, 4 a 0 describe o que foi o partido, dominado polo conxunto azul claramente.

A pesares do dominio non foi ata o minuto 44 e de penalti cando os cambadeses se adiantarían. Un gol ao fío do descanso que deixou tocados aos rivais.

Ao pouco de reanudarse o partido, min.58 JOAQUIN, marcaba o segundo para os azúis e segundo para el.
Xa nas postrimerías do encontro mins. 86 e 89 outros dos goles, o terceiro de JOAQUIN e o cuarto de PUSKAS deron a puntilla ao INTERRÍAS.

Moito público presenciando o encontro cunha ampla representación cambadesa.