Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLOG. Sobre todo crítico.
CORES DO SALNÉS É UN BLOG. Sobre todo crítico.
1 de agosto de 2020
CANDO TODOS SUSPENDEN FESTAS VILANOVA INVENTA UNHA
Cando todos os concellos e comisións de festas entán a suspender todo tipo de fstas o alcalde de Vilanova sácase da manga a primeira edición da Festa da Conserva e Produtos elaborados do Mar, un evento que busca promocionar as conservas e produtos elaborados do mar estratéxicos para a economía de Galicia. O centro de operacións será o Xardín Umbrío e non faltarán as degustacións e as actividades divulgativas e formativas ao redor da conserva.
O propio concello de Vilanova suspendeu as duas citas gastronómicas do verán, As Festas do Mexilón e do Berberecho. Non se entende que se suspenderan esas festas e agora se invente unha.
Anfaco- Cecopesca terá un protagonismo especial no evento, onde promocionará as conservas de peixe e marisco desde a súa caseta “Cata a lata” e coa celebración o domingo 2 de agosto ás 12:00 h. dun showcooking, en colaboración coa Consellería do Mar. Desenvolverao o chef cambadés Miguel Mosteiro de GastroLab Arousa, quen poñerá de manifesto a versatilidade das conservas de peixe e marisco na cociña actual. Ademais, estas accións gastronómicas compleméntanse con actividades de divulgación co obxecto de informar sobre as propiedades nutricionais e beneficios do consumo de peixe e de conservas, o papel da industria, así como o traballo da Asociación e Centro Tecnolóxico. Tamén estarán presentes con caseta varias empresas conserveiras e adegas da zona.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
NON SE PUBLICARÁN COMENTARIOS ANÓNIMOS. SI O COMENTARISTA QUERE PERMANECER NO ANONIMATO, NON SE PUBLICARÁ O NOME.