Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLO
G. Sobre todo crítico.

11 de marzo de 2018

VICTORIA IMPORTANTE DO XUVEN EN TERRAS CATALANAS

CB MARTORELL – XUVEN CAMBADOS (61-71) O equipo catalán apuraba hoxe as poucas opcións que tiña para conseguir a permanencia nun partido no que un mal terceiro cuarto foi clave para a derrota local. O choque foi igualado ata o descanso, con Carlos Poyatos como a gran referencia galega (terminou con 18 puntos) mentres que Albert Homs tiraba do carro dos locais. Tras o paso polos vestiarios a defensa do Xuven Cambados apertou un punto máis de intensidade e o caudal ofensivo do CB Martorell resentiuse. Un parcial de 8-24 que desnivelou o partido. Con todo, os de Joan Albert Cuadrat tiraron de orgullo e carácter para ir remontando o choque e colocarse a seis puntos (60-66) pero Poyatos e un triple de Villarejo pecharon a vitoria.
MVP: Carlos Poyatos ( Xuven Cambados): 26 valoración