Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLO
G. Sobre todo crítico.

24 de febrero de 2018

TRIUNFO FOLGADO DO XUVEN

Perderan únicamente un partido na casa durante toda a primeira volta pero ao Basket Navarra atascóuselle o tramo final da tempada sobre un parqué pamplonica no que o Xuven Cambados logrou un contundente triunfo na noite do venres.
Un partido no que foron con todo os locais os que comezaron marcando o paso (18-14) antes de comezar a ceder terreo ante un Xuven que despegou co inicio do segundo cuarto para chegar ao descanso cunha renda para ter en conta (29-36). Sentíndose cómodos sobre a pista, os xogadores visitantes deron un novo paso á fronte ao longo dun segundo cuarto no que o capitán Iñaki Narros mantivo o tipo para os de casa (45-52). O triunfo estaba no aire e os galegos non deron xa opción ao seu rival cunha sexta marcha que rompeu definitivamente o encontro para subir o triunfo ao autobús (64-86).

MVP: Yago Estévez, Samuel Barros e Carlos Poyatos (Xuven) - 24 valoración.