Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLO
G. Sobre todo crítico.

28 de octubre de 2017

VICTORIA DO XUVEN ANTE AGUSTINOS

Gran victoria do Xuven Cambados Cidade Europea do Viño ante o Agostinos, un rival directo, ante o que o conxunto leinés non puido competir pola vitoria. Nin sequera un arreón no último cuarto serviu para evitar a o definitivo 83-70 no Pombal.

Desde o inicio, o partido comezouse a por de cara para os de Chiqui Barros. Sempre co marcador a favor, Xuven tratou de ir por diante e que o partido se rompese de inicio.

O certo é que Cambados lograra desactivar a Medina e a Norris, e fíxose moi forte na zona, con Saunders anotando con certa facilidade. A pesar diso, Agostiños foise ao descanso con vida, con só seis puntos de desvantaxe.

Pero unha boa saída local no terceiro cuarto eliminou as opcións leonesas. Os amarelos puxeron unha importante renda superior aos dez puntos no marcador e os de Jorge Álvarez víronse nunha situación crítica.

A pesar dunha reacción no inicio do último cuarto, Agostiños non puido liquidar o partido cun resultado positivo. Cambados aguantou nestes bos minutos leoneses e acabou rematando o partido nos minutos finais.

En definitiva, bo triunfo do Cambados nun gran partido que se decidiu por pequenos detalles que desequilibraron a balanza a favor dos galegos en momentos puntuais do encontro. Destacada a actuación de Will Saunders con 26 puntos por parte do Cambados Cidade Europea do Viño.