Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLO
G. Sobre todo crítico.

17 de septiembre de 2015

CURSOS DE U.E. E DA CÁMARA DE COMERCIO









NoaInnova, entidade colaboradora da Federación Española de Hostalería (FEHR), pon en marcha dous novos cursos on-line gratuitos. Trátase dun curso de “xestión de bar-cafetería” e “xerente de centros de restauración moderna”.
Ambos cursos son gratuitos, financiados polo Plan de Formación Estatal, e realizaranse baixo a modalidade de teleformación. Neste caso, os destinatarios do curso deben ser traballadores en activo do sector da hostalería/restauración (incluidos autónomos) que desexen mellorar a xestión do negocio no que traballan.
Para inscribirse no curso de "xestión de bar-cafetería", accede ao seguinte enlace:
http://noainnova.com/FEHR/GestionDelBarCafeteria#inscripcion

Para inscribirse no curso de "xerente de centros de restauración moderna", accede ao seguinte enlace:
http://noainnova.com/FEHR/GerenteCentrosRestauracionModerna#inscripcion


Por outra banda, a Cámara de Comercio de Vilagarcía pon en marcha un curso semi-presencial (150 horas on line e 15 presenciais) sobre comercio internacional, que abarca os pilares básicos do comercio internacional, cos cales o alumno poderá adquirir as habilidades necesarias para afrontar os trámites aduaneiros que conleva unha operativa de exportación/importación, deseñar unha loxística internacional segundo INCOTERM e elexir o medio de pago que resulte máis axeitado en cada ocasión todo coa terminoloxía inglesa precisa para cada situación.
Para máis información sobre os cursos, podes consultar os arquivos adxuntos.

Descargar: Diptico 2015 VILAGARCIA.pdf 

Descargar: Cursos FEHR gestión del bar-cafetería y gerente de centros en restauración moderna.pdf 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

NON SE PUBLICARÁN COMENTARIOS ANÓNIMOS. SI O COMENTARISTA QUERE PERMANECER NO ANONIMATO, NON SE PUBLICARÁ O NOME.