Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLO
G. Sobre todo crítico.

4 de febrero de 2015

O CHEF DO PARADOR DE CAMBADOS GAÑADOR DO CONCURSO DE PINCHOS DE PARADORES






Diego Cordeiro
O cociñeiro do Parador de Cambados, Diego Cordeiro, foi o ganador do primeiro concurso de tapas da rede nacional de Paradores(na súa categoría) que este mediodía celebrouse en  Madrid Fusión´15. O chef presentou unha proposta titulada "Galicia, terra mar e aire". Antonio Moya do parador de Ronda gañou pola súa banda a categoría de xefes de cociña. Nesta mesma categoría tamén había presenza cambadesa coa proposta do cociñeiro do Parador de Gijon, Marcos Serén. 
                                        Primeira categoría: (Xefes de cociña)Antonio Moya Bolancel, xefe de cociña Parador de Ronda, con "Parfait de ajo branco, gel de málaga virxe e trucha afumada".Marcos Serén, xefe de cociña do Parador de Gijón, co seu "Bocado de tiramisú do Cantábrico". Abel Llorente Abaurre, do Parador de Olite, coa súa creación "Canelón de pimiento do piquillo asado, recheo de crema de queixo Idiazábal afumado, con compota de alcachofa, espuma de espárrago branco e crujiente de txistorra".
Segunda categoría:(Chefs)
Do Parador de Cambados foi Diego Cordeiro, con "Galicia terra, mar e aire".
Do Parador de Cruz de Tejeda, Benjamín Calero, con "Ensaladilla de engurradas, sardina e mousse de mazá de Valleseco".
José Antonio Morais, do Parador de Trujillo, co seu "Carpaccio de presa ibérica atrapado en vegetales, texturas afrutadas, crujiente de queixo da dehesa e querelle de xeado de mostaza".



Fonte "ALZA LA VOZ CAMBADOS"


No hay comentarios:

Publicar un comentario

NON SE PUBLICARÁN COMENTARIOS ANÓNIMOS. SI O COMENTARISTA QUERE PERMANECER NO ANONIMATO, NON SE PUBLICARÁ O NOME.