Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
CORES DO SALNÉS É UN BLO
G. Sobre todo crítico.

7 de abril de 2018

VICTORIA IMPORTANTÍSIMA DO XUVEN EN PLASENCIA

O intenso duelo no que ambos os equipos xogábanse parte das súas opcións para a permanencia na categoría pechouse con vitoria visitante que consegue tamén o average cos estremeños.

O choque estaba igualado ata o descanso, co Extremadura Plasencia comandado por un Adrián Fuentes inspirado en ataque e repartindo xogo aos seus compañeiros. Pero os cinco primeiros minutos do terceiro cuarto foron decisivos para o Xuven Cambados colle 10 puntos de vantaxe. Os locais chegaron a recortalos ata 4 (60-64 minuto 34) pero dous triplos case consecutivos de Pablo Villarejo impediron a reacción.

MVP: Alejandro Galán (Estremadura Plasencia) 23 valoración