Xornalismo é, escribir, publicar e transmitir o que non queren que se publique, escríbase e transmítase, o outro son "plumillas e relacións públicas da censura e a corrupción con premeditación e engano aos seus lectores".
G. Sobre todo crítico.

20 de marzo de 2016

VICTORIA DO CAMBADOS CADA VEZ MÁIS CERCA DO ASCENSO

Traballada victoria dos amarelos na tarde de hoxe no Manuel Jimenez de Vilagarcía.

Adiantaríase o equipo visitante con un golazo de Rubén Rial desde fóra da área no minuto 8.
Posteriormente, o 1-1 por parte dos vilagarciáns no minuto 23 obra de Xabier e o 1-2 no minuto 46 foron ambos de penalti, o do Cambados transformado de novo por Rubén Rial.

Pouco despois de comezar a segunda parte, un erro defensivo dos visitantes permitiría empatar de novo ao Faxilde (2-2) no minuto 52, Alberto. Este segundo tempo tería desgraciadamente como protagonista ao árbitro, cunha actuación que descontentou a ambos equipos.

O 2-3 no marcador chegaría tras un remate de Charli que desviou un defensa rival, Manuel, no minuto 63.

Un partido moi traballado polos cambadeses que consiguen 3 novos puntos.

Con esta victoria as diferenzas con respecto ao 3º clasificado mantéñense.